training missionaries for life!
Vitnesbyrd fra Honduras

Fra tredje dag i Honduras følte jeg meg som oppstått fra de døde på en veldig bokstavelig måte (Jeg var febersyk dag 2 og husker ikke den dagen). Tiden her på VIDA Internacional er utrolig på alle måter, og gir praktisk og jordnær erfaring. Jeg har vært spesielt velsignet ved å kunne gi undervisning til en 6 år gammel gutt, og dette har hjulpet meg betydelig til å forstå litt mer av tålmodigheten og kjærligheten som vår himmelske far har for oss. – Michael Karst

 

”For Guds ord er levende og virksomt og skarpere enn noe tveegget sverd. Det trenger gjennom helt til det kløver sjel og ånd, ledd og marg, og dømmer hjertets tanker og råd.” Hebr 4,12

Gud har vært veldig opptatt med å trenge gjennom og forme hjertet mitt på denne turen. Han har vist meg mine gode og dårlige sider i et veldig klart lys. – Anton Torstensson

 

Her ute på misjonsmarken har jeg endelig fått mulighet til å sette interesse og teori ut i praksis. Jeg har det store privilegiet å kunne undervise en syv år gammel jente. Den eneste måten å gjøre dette på en god måte er å overgi alt i den store Lærerens hånd. Jeg opplever hvordan han leder meg skritt for skritt og at han gir kreative tanker og hint. Gud har virkelig vist meg hva det er å stole på hans arbeid og ledelse. – Isabella Kozma

 

“La de små barna komme til meg og hindre dem ikke, for himmelriket hører slike til” Matt 19,14

Her i Honduras har jeg fått anledning til å arbeide med barn og ungdom i landsbyen El Suyatal. Vi har fått se hva som skjer når man åpner døren for dem. Vi tilbød en livsstilsuke som vi kalte ”Teen-Health-Team”. I starten avga de et klubbløfte som inkluderte bl.a. at de ikke skulle spise mellom måltidene, ikke drikke brus, spise godteri eller kjøtt. Det er flott å høre hva de forteller: ”Det potetgullet gjorde meg så sulten, men så ba jeg at Gud skulle hjelpe meg å holde løftet mitt, og så forvant sulten!” Pris Gud! Slike erfaringer kommer til å hjelpe dem senere i livet. Etter ønske fra ungdommene legges nå planer for å fortsette dette programmet. – Sebastian Schierl