training missionaries for life!
Gi en gave

Read in English

Hvorfor gi?
Gi regelmessig – bli en makedoner
Gi en gave
Om skattefradrag
Om tiende

 

Hvorfor gi?

 

 

Å ha et program slik som Matteson Misjonsskole betraktes av mange som et privilegium. Ungdommene selv, våre lokale menigheter og mennesker over hele landet innser dette og uttrykker sin takknemlighet både i ord og gaver.

 

Granheimstiftelsen er den registrerte enheten som driver Matteson Misjonsskole. Vårt mål er å utvikle en modell for bærekraftig evangelisme i det post-kristne Europa og å utdanne ungdommer til å bli ekte misjonærer og ressurser for menigheten og dens lokalmiljø. Denne korte videoen fra 2017 forklarer mer:

 

 

Lytt til teksten om makedonerne som en sang laget av Linndis Rasmussen (2.Kor 8, 1988 overs.):

 

 

Hvis du vil bli med og støtte dette arbeidet, inviterer vi deg til å gi en gave. Kanskje du også vil bli en «makedoner», en støttespiller som gir regelmessig, slik som makedonerne i 2 Korinterbrev kapittel 8 og 9? De så det som en udelt glede å få være med å bidra økonomisk til Herrens verk, til tross for begrenset økonomisk kapasitet. De fikk den varmeste anbefalingen fra Paulus, som et eksempel til etterfølgelse.

 

Makedonerne opplevde gleden ved det bibelske prinsippet om sjenerøsitet – og idag bekrefter også vitenskapen det: «å bruke penger på andre eller å gi til et godt formål får deg til å smile større enn å kjøpe ting til seg selv». Inspirert av Paulus, og med ønske om å la flere oppleve denne gleden, inviterer vi til å gjøre som makedonerne!

 

Granheimstiftelsens drift er basert på tro; Ingen av inntektene våre er garantert på forhånd, men likevel legger vi planer fremover fordi vi tror det er i harmoni med Guds vilje. Som «makedoner» er du med på å sikre stiftelsens arbeid for fremtiden.

 

Takk for din støtte!

 

Gi regelmessig – bli en makedoner

 

 

Norsk makedoner med AvtaleGiro

 

AvtaleGiro er en enkel, sikker, rimelig og tidsbesparende betalingsmåte. Registrer deg her!

 

Paypal-makedoner

 


Les mer om Paypal-gebyrer.

 

Makedoner med fast trekk i banken

Registrer en fast månedlig gave med trekk i banken.

 

Se bankdetaljer nedenfor.

 

Gi en gave

 

 

Vipps

Vipps: 78973

Vipps på nett

 

Bankoverføring

Norsk bankkonto
1020.07.09654

Vi sender deg gjerne en giroblankett. Ring +47 69 89 73 89 eller skriv til post@matteson.no.

 

Internasjonal bankoverføring
IBAN: NO82 10200709654 – SWIFT/BIC: EIDSNO21XXX
Bankens adresse: Eidsberg sparebank, Storgaten 2, 1850 Mysen, NORGE
Mottakers adresse: Granheimstiftelsen, Postboks 243, 1851 Mysen, NORGE

Bruk gjerne TransferWise for å redusere bankgebyr og valutavekslingsgebyr.
Klikk her for å gi den første gaven helt uten gebyrer.
Registrer deg, og send penger med følgende info:
– email: donations@matteson.no
– name: Granheimstiftelsen
– IBAN: NO8210200709654
For mer info om TransferWise, se denne videoen.

 

Betalingskort

Gi en gave her.

 

Sjekk fra USA

Hvis du vil gi en gave fra USA med sjekk, kan gaven betales til Outpost Centers International. Merk tydelig at gaven er til «Granheim Foundation – Matteson Mission School».

Send sjekken til:
5132 Layton Lane,
Apison, TN 37302

 

Bursdagsgaver og minnegaver

Kanskje du vil gi til Matteson Misjonsskole neste gang du har bursdag? Det kan du enkelt gjøre ved å lage en Facebook fundraiser.

 

I forbindelse med dødsfall og begravelser ønsker iblant familier og pårørende at det skal gis minnegaver til Granheimstiftelsen. Pårørende ønsker å fremholde at slike gaver er like kjært som blomster. Slik kan avdødes ettermæle konkretiseres og hjertesaken fortsatt utvikles.

 

Testamentariske gaver

Enkelte givere har ønsket å tilgodese Granheimstiftelsens arbeid i sitt testamente. Alle situasjoner er ulike, også når det gjelder tanker og følelser knyttet til dette. Granheimstiftelsen kan ved gitte forutsetninger bistå med juridisk hjelp til utforming av testamente. Ta gjerne kontakt dersom du har lyst til å snakke om disse mulighetene.

 

Om skattefradrag

 

Du kan få skattefradrag for gaver du gir til Granheimstiftelsen. Skatteetaten har mer informasjon om ordningen. For å få skattefradrag, trenger vi ditt norske personnummer.

 

 

Om tiende

 

Granheimstiftelsen tar ikke imot tiende. Vi mener at tienden bør returneres til “forrådskammeret” (Malaki 3,10), og vi oppfordrer derfor alle til å sende tienden til Syvendedags Adventistkirken (kontonummer 3000.30.33100, merk beløpet med “tiende”). 9T249