training missionaries for life!
8 ting du kanskje ikke visste…

003 - 8 things that you didn't know norsk

 

Hei,

 

Det har skjedd en merkelig værendring i Mysen, hvor jeg bor. I forrige uke var gjennomsnittstemperaturen -13 ⁰C (eller sannsynligvis enda kaldere), og nå er den 4⁰C! Alle snøen smelter bort, noe som setter en stopper for skitreningen min!

 

Men det er håp.

 

Mens noen små isrester ligger igjen på jordene i Mysen, forteller Google meg at det fortsatt er mulig å stå på ski.. (kan du gjette hvor?)… Lillehammer!

 

Det er en av grunnene til at vi ikke inviterte deg til Påsketreff i Mysen. Det ville ha vært lite å skryte av. Isteden inviterer vi deg til Norges skihovedstad; Lillehammer.

 

Det finnes en sjanse for at du kan mer om Lillehammer enn meg, men her er utfordringen: Jeg skal gi deg noen kule fakta om Lillehammer. 8 stykker for å være presis. Se om du kan alle 8 fra før!

 

Klar?

Da starter vi!

  1. 1. Lillehammer ligger en ca. 2-timers togreise fra Oslo (og vi skal oppholde oss ca. 20 minutter unna togstasjonen på Lillehammer).
  2. 2. Lillehammer har verdens lengste skiløp – en utrolig distanse på hele 120 km (vi vil ikke gå så langt på Påsketreffet da!)
  3. 3. Lillehammer var stedet hvor OL fant sted i 1994
  4. 4. Lillehammer er stedet hvor OL for ungdom kommer til å finne sted i 2016
  5. 5. Lillehammer har 5 alpin-/snowboardanlegg, og det kule er: Du kan bruke alle med kun ett heiskort! (Du kan lese mer om skianleggene og kostnadene her)
  6. 6. Lillehammer har over 2000 km med preparerte langrennsløyper. Det er det samme som å stå på ski fra Oslo til Italia! (Jeg kan ikke fortelle om kostnadene her, for ettersom jeg har hørt er alt helt gratis!)
  7. 7. Lillehammer er stedet hvor den norske Syvendedags Adventistkirken har sitt eget helse- og rehabiliteringssenter, kalt Skogli.
  8. 8. Lillehammer har vært stedet hvor verdensmesterskapet i UCI Terrengsykling har blitt arrangert (så som du ser er dette et kult sted, selv om du ikke liker å stå på ski!)

Høres bra ut, ikke sant? Det ser ut til at Lillehammer virkelig er plassen å være!

 

Om du ikke visste noen av disse tingene, så burde du virkelig komme til Lillehammer (om du ikke allerede har bestemt deg for det).

 

Om du visste noen av disse tingene allerede, så har du også god grunn til å komme siden du vet hvor bra det er!

 

Og om du visste alle disse tingene, vel, da er det desto større grunn til å komme til Lillehammer, fordi du kan lære folk som meg enda flere kule ting om stedet!

 

Håper å se deg der!

 

 

Nedenfor ser du andre episode av skiutfordringene mine . Denne fikk virkelig opp pulsen min! Håper du liker den!

 

 

Guds rike velsignelser,
Adam

 

Ønsker du å få mer info om Påsketreffet? Husk å melde deg på her til Påsketreffets nyhetsbrev på e-post!

 

forrige