training missionaries for life!
Fem spørsmål

001 - Five Questions norsk

“Med ett spørsmål kan du lære et navn. Med to spørsmål, kanskje noens alder, men med fem spørsmål kan du virkelig få vite noe…”

 

Det høres kanskje ut som et gammelt ordtak – men egentlig fant vi bare på det. Men det er likevel sant. Man kan lære mye ved å stille fem spørsmål.

 

«Vent litt»…, you may be thinking, …«Hvorfor leser jeg om fem spørsmål?»

 

Vi skal gi deg et kort og klart svar: «Påsketreffet».

 

Kanskje har du ikke hørt det, men Påsketreffet kommer snart, og for å introdusere dette arrangementet får du nå fem spørsmål om dette arrangementet – og du får selvfølgelig svarene også!

 

1. Hva er Påsketreffet?

Påsketreffet gir mulighet til å slappe av, hente krefter og glede seg over vakkert vintervær på Lillehammer (Mesnali leirsted). Disse dagene blir det en deilig blanding av åndelige møter, sosialt fellesskap, ulike aktiviteter og naturligvis skiturer! Mer om dette en annen gang…

 

2. Hvor kommer Påsketreffet fra?

I en årrekke arrangerte Matteson Misjonsskole treff i påsken. En god del av dere husker nok påsketreffene i ”gamle dager” på Nordagutu og i nyere tid på Kvamshytta. Mange gode minner knyttes til Påsketreffet.

 

«Det var alltid deilig å komme vekk fra en travel hverdag og nyte en god åndelig fellesskap og samtidig utnytte muligheten for å ta en tur på ski/snowboard i det vakre påskevær på Matteson’s sin påskeleir. Det anbefales virkelig!» – Jamie Telfer, Norway

 

3. Når skjer det?

23.-28. mars 2016. Dette er et spesielt år, siden Matteson Misjonsskole fyller 30 år. Siden dette blir et spesielt jubileumsarrangement, vil vi gjerne dele det med dere alle!

 

4. Hva er tema for Påsketreffet?

Når vi ser tilbake vil mange av oss garantert kunne bekrefte at vi har opplevd Guds ledelse og hjelp. Med en Gud som har gitt så mye støtte i tiden som er gått, har vi da noe å frykte for fremtiden? Slett ikke! Derfor har vi valgt tittelen ”Ingenting å frykte”.

 

5. Hvem kan komme til Påsketreffet?

Påsketreffet er et familiearrangement, så det betyr at alle er velkomne!

Vi ønsker ikke at du skal gå glipp av dette, så husk at du nå har mulighet for å melde deg på og at det er begrenset plass. Frist for å få tidligpåmeldingsrabatt er 31. januar.

 

 

Ønsker du å få mer info om Påsketreffet? Husk å melde deg på her til Påsketreffets nyhetsbrev på e-post!

 
neste